BEL MET ONS: 010 - 741 00 22 (dagelijks van 09.00 tot 19:00 uur)

MAIL MET ONS

Vakantie nodig in Zeeland - Hotel de Elderschans

3 dagen | 2 nachten | all inclusive | eigen vervoerDit arrangement bestaat uit:
Verblijf 2 nachten in een 2-persoonskamer
All-inclusive

Dijken met hoge bomen, verborgen kreken, oneindige landweggetjes met oude knotwilgen, natte graslanden, Spaanse forten en vestingwerken: in Zeeuws-Vlaanderen word je omringd door natuurschoon, eeuwenoude stadjes en culturele hoogtepunten. Ga op verkenning in de omgeving en breng een bezoek aan de kust, waar het deze tijd van het jaar heerlijk uitwaaien is. Minstens zoveel verwennerij vind je in het hotel, lekker ontbijt, lunches en diners en je dag sluit je af met je favoriete drankje in de heerlijk warme bar.

Ontdek Zeeuws-Vlaanderen

Naast de mooie stranden van Zeeuws-Vlaanderen en het Vlaamse achterland met historische steden als Gent en Brugge is er in de streek rondom Aardenburg veel te bezoeken.
De uitgestrekte regio met dijken, polders en kreken is uitgeroepen tot Nationaal Landschap. Hier is het geweldig fietsen. In het nabijgelegen Sluis is het goed winkelen en ook de haven en het Visserijmuseum van Breskens zijn een bezoek waard. Aan de rand van Aardenburg liggen de resten van de middeleeuwse en zeventiende eeuwse wallen met schansen, forten en liniedijken. Ten westen van Aardenburg ligt ”De Elderschans”. De restanten van de dubbele omwalling en de dubbele gracht van de vesting zijn herkenbaar. Ten noorden van Aardenburg ligt de onlangs gereconstrueerde Olieschans, die ook toegankelijk is voor publiek. Ten noorden van Aardenburg is de Olieschans weer helemaal in oude glorie hersteld. In beide schansen zijn wandelpaden aangelegd.

Aardenburg

Aardenburg is een bijzonder stadje, gelegen op drie kilometer afstand van de Belgische grens, vlakbij Vlaamse steden als Gent en Brugge en niet ver van de Zeeuwse en Vlaamse kust. De vroegste sporen van bewoning dateren van zo’n 6.500 jaar geleden. In het Archeologisch Museum zijn vele schatten uit het rijke verleden te bezichtigen en een bezoekje aan de meer dan 1000 jaar oude Sint Baafskerk is een ervaring op zich. In het oude stadsgedeelte, voor een groot deel gelegen op het Middeleeuwse stratenplan, zijn nog vele 16de, 17de en 18de eeuwse gevels te bewonderen.
Naast de bijna voelbare geschiedenis geven galeries, ateliers en art & decozaakjes Aardenburg iets bijzonders. Ook op culinair en cultureel gebied heeft Aardenburg veel te bieden.

****Hotel de Elderschans

Het historische, luxe hotel is gelegen op de Elderschans (oorspronkelijk: Heilleschans, later verbasterd tot de huidige naam) en onderdeel van de Staats-Spaanse Linies. Van het fort zijn de binnen- en buitengracht nog grotendeels aanwezig. De omgeving is bebost en u kunt er heerlijk wandelen. U overnacht op één van de 90 moderne hotelkamers.

De Elderschans biedt alle faciliteiten voor een aangenaam en comfortabel verblijf.
• 90 modern ingerichte hotelkamers
• Restaurant
• Hotelbar en lounge
• Sauna
• Fitnessruimte
• Volop wandel- en fietsmogelijkheden
• Ruime gratis parkeergelegenheid
• Gastvrije en servicegerichte medewerkers
• Gratis WIFI in het hele hotel

2-Persoonskamer:
De moderne, rookvrije, nette kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, minibar, waterkoker en een badkamer met bad of douche/ toilet. Er is gratis Wi-Fi op de kamer.

Weekendtoeslag

De onderstaande prijzen zijn exclusief weekendtoeslag van € 10,00 p.p.p.n.

De toeslag geldt voor de vrijdag- en zaterdagnacht.
  • Prijzen
  • Wat is inbegrepen
  • Hotel- en Reisinformatie
Datum
Prijs
Status beschikbaarheid

2 nachten in een 2-persoonskamer bad of douche en toilet
bestaande uit:
All-inclusive
onbeperkt alle dranken van de kaart (A-merken) inclusief champagne, whiskey, wodka
ontbijtbuffet van 08.00- 11.00 uur
1x lunchbuffet 12.00 - 14.00 uur
avondbuffet 18.00 - 20.00 uur
bar is open van 11.00 - 22.00 uur
onbeperkt sauna gebruik
onbeperkt fitnessgebruik
gratis parking
gratis snel wifi (160 mbits) in hotel op de kamers

Inchecken vanaf 15.00 uur op de aankomst dag
Uitchecken tot 11.00 uur op de vertrek dag

Googlemaps wordt geladen