BEL MET ONS: 010 - 741 00 22 (dagelijks van 09.00 tot 19:00 uur)

MAIL MET ONS

Vakantie nodig in Praag-Hotel Barcelo Five

3 dagen | 2 nachten | LO | vliegvakantieGenoemde vanaf prijs is van toepassing met vertrek op 7 november 2017. Kijk in onderstaand overzicht voor alle prijzen en vertrekdata.

Zeer modern hotel met comfortabele kamers en een uitstekende ligging.

Ligging

In de moderne wijk Smichov, op korte afstand van winkelcentrum Novy Smichov. Metrostation Andel ligt op ca. 150 m (slechts 2 haltes naar het historische centrum).

Kamers

Stijlvol en comfortabel, voorzien van bad, douche, toilet, föhn, flatscreen-tv, internetaansluiting, kluisje, minibar en gratis koffie- en theezetfaciliteiten.

Faciliteiten

Receptie, liften, lounge, bar, fitnessruimte (gratis), sauna en massage (tegen betaling). Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Bijzonderheden

-Uitgebreid ontbijtbuffet
-Parkeergarage, ca. € 20 per dag.

Praag

Als er één stad met recht de Gouden Stad genoemd mag worden, is dat Praag. De Tsjechische hoofdstad was ooit de zetel van goudmakers. Het bekende Gouden Straatje wat u kunt bezoeken herinnert aan deze periode. Het "gouden" verleden van Praag is in meer opzichten bewaard gebleven. De Praagse Burcht domineert de stad. Al in de 9e eeuw werd met de bouw van deze vesting begonnen. Ook heel oud is de brug over de Moldau, de Karelsbrug, heerlijk om over te flaneren. De diverse wijken van Praag zoals "Hradcany" Rots van de burcht, "Staré Mesto" De oude stad, "Malá Strana" De smalle zijde en "Josefov" De Joodse wijk hebben door hun talloze smalle straatjes, stegen, trappen, winkeltjes en terrassen een geheel eigen en gezellig karakter.
Googlemaps wordt geladen