BEL MET ONS: 010 - 741 00 22 (dagelijks van 09.00 tot 19:00 uur)

MAIL MET ONS

Vakantie nodig in Noord Holland - Hotel Den Helder

3 dagen | 2 nachten | logies & ontbijt | eigen vervoer

Noord Holland

Het is niet eenvoudig het Hart van Noord-Holland in een paar woorden te vatten. Er zijn duinen, polders en veenweidegebieden waar je naar hartelust kunt wandelen en fietsen. En er is water, heel veel water. Kortom er is genoeg te doen.

Den Helder

Helemaal in de Kop van Noord-Holland ligt de stad Den Helder met bijna zestigduizend inwoners. Zowel in het noorden, oosten als westen is het omringd door water. Den Helder natuurlijk bekend door de Koninklijke Marine en de Marinedagen (voorheen: Nationale Vlootdagen).

De binnenstad kent een groot assortiment winkels en een overdekt winkelcentrum. Je kunt hier heerlijk winkelen en uitblazen op een van de vele terrassen. Den Helder heeft een prachtig breed strand waar ook trots de Blauwe Vlag wappert. De stad staat al sinds jaar en dag in de hoogste regionen als het gaat om het aantal zonuren per jaar.

Willemsoord:
Naast het strand biedt Den Helder, als het weer niet meezit, genoeg overdekt vertier met onder meer de oude Rijkswerf Willemsoord. Op dit prachtig gerestaureerde terrein zijn o.a. het Marinemuseum met een onderzeeboot, het Reddingmuseum 'Dorus Rijkers' en de megabioscoop Utopolis te vinden. Ook zijn hier diverse gezellige restaurantjes met heerlijke terrassen.

Ook het kassencomplex De Oranjerie met Japanse tuin, theater De Kampanje zijn grote trekpleisters.

Rondvaarten:
Met zoveel water in de buurt is het natuurlijk mogelijk een rondvaart te maken. Als je geluk hebt zie je tijdens zo’n tocht de zeehondjes, die op een van de drooggevallen zandbakken liggen uit te rusten. Of een rondvaart maken door de haven met een oude vissersboot of op een avontuurlijke speedboot. Vanuit de haven vertrekken de vissersboten voor een dagje vissen op het wad of in de Noordzee.

Hotel Den Helder

Hotel Den Helder is een 3-sterren familiehotel, van alle gemakken voorzien en vormt de perfecte uitvalbasis voor uw bezoek aan de stad Den Helder, Texel of de omgeving van Den Helder.

De visserij- en marinehavens, stranden en duinen van Den Helder liggen op een steenworp afstand van het hotel.

Met onze gastvrijheid en faciliteiten, de vele mogelijkheden in de regio van Den Helder en niet te vergeten het meeste aantal zonuren van Nederland, bieden wij u de perfecte lokatie voor een vakantie.
  • Prijzen
  • Wat is inbegrepen
  • Hotel- en Reisinformatie
Datum
Prijs
Status beschikbaarheid

Dit arrangement bestaat uit:
3 dagen / 2 nachten
logies & ontbijt

WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes. Deze service is gratis.
gratis parkeergelegenheid

Exclusief:
Toeristenbelasting ( ter plaatsen te betalen)

Inchecken:
Vanaf 15:00 uur
Uitchecken:
Tot 11:00 uur

Huisdieren:
Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.
Googlemaps wordt geladen