BEL MET ONS: 010 - 741 00 22 (dagelijks van 09.00 tot 19:00 uur)

MAIL MET ONS

Vakantie nodig in Meissen - Hotel Alte Klavierfabrik

3 dagen | 2 nachten | halfpension | eigen vervoer

Trek de stoute wandelschoenen aan in Saksen

De deelstaat Saksen in voormalig Oost- Duitsland wordt door de eeuwen geroemd om haar prachtige historische steden, natuur- en cultuurgoed. Naast Dresden, Leipzig en Chemnitz zijn er aantrekkelijke stadjes te bezoeken als Bautzen (met herenhuizen en heel veel torens), Freiburg (de Zilverstad), Görlitz met 3.000 historische monumenten en Meissen in het Elbland. Het centraal gelegen glooiende heuvellandschap van Saksen wordt hier door de Elbe doorsneden. Het gebied heeft een natuurlijke pracht met bossen , heiden en rivieren. Je kunt wandelen door natuurgebieden, over bergtoppen, door wijngaarden of langs rivieren met kastelen en burchten. Saksen biedt daarmee de ideale vakantiemix.

Meissen

De plaats was lang de hoofdstad van Saksen. De enorme Dom en burcht domineren het stadsbeeld van de gezellige en zeer bezienswaardige stad. In 1708 werd de receptuur gevonden om porselein te maken. Met het arrangement van Vakantienodig is een bezoek aan de beroemde porseleinfabriek (Staatliche Porzellan Manufaktur) inbegrepen. Ook is Meissen een echte wijnstad met veel wijnkelders die de echte kenners zullen bekoren. Dresden ligt op ongeveer 20km afstand.

Hotel Alte Klavierfabrik Meissen

Voorheen dé pianofabriek van de stad, nu een superior en gemoderniseerd 3 sterrenhotel vlakbij het centrum van Meissen. In de hippe inrichting, het zal je niet verbazen, staan klassieke vleugels en piano’s ter decoratie. Naast een sauna (gebruik gratis) en schoonheidssalon is een traditioneel Saksisch restaurant. In de bar zijn wijnen uit Meissen, exotische cocktails en gevarieerde bieren verkrijgbaar.
  • Prijzen
  • Wat is inbegrepen
  • Hotel- en Reisinformatie
Datum
Prijs
Status beschikbaarheid

Bij de receptie ontvang je per persoon een gratis toegangsbewijs voor de wereldberoemde porseleinfabriek.

Je verblijft in de oude pianofabriek op basis van halfpension. Een uitgebreid ontbijtbuffet en in de avond een 3 gangen diner zijn inbegrepen. Ter verwelkoming is er een drankje met bubbels.

Inchecken: vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst
Uitchecken: tot 11.00 uur op de dag van vertrek
Kinderbed: op aanvraag (kosteloos)
Huisdieren: toegestaan, kosten €5,- per dag, per dier
Parkeren: gratis bij het hotel (geen garage)
Lift: aanwezig
Kluisje: bij de receptie (kosteloos)
WIFI: gratis in hele hotel
Googlemaps wordt geladen