BEL MET ONS: 010 - 741 00 22 (dagelijks van 09.00 tot 19:00 uur)

MAIL MET ONS

Vakantie nodig in Lisse-Keukenhof

1 dag met de busKeukenhof 2018 – Inclusief busreis & entree
Ontdek het mooiste lentepark ter wereld!

Onder de vlag 'Holland Classics' biedt Oad het hele jaar door verrassend leuke uitjes als u op zoek bent naar het culturele erfgoed van ons land. De klassieke Hollandse iconen zijn wereldwijd bekend, maar ook voor Hollanders het bezoeken meer dan waard!

Keukenhof is de plek om te genieten van 7 miljoen tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen. Keukenhof is een dag vol beleving met indrukken die u niet snel zult vergeten. Keukenhof biedt een unieke geur- en kleurbeleving, een ongekend gevoel van vrijheid, uitstekende faciliteiten, 30 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen. Dit alles in een 32 hectare groot historisch park vol geur en kleur. Boek nu bij Oad uw Keukenhof 2018 arrangement (busreis + entreekaart) en geniet van het ultieme voorjaarsgevoel!

De Tulperij
Voordat we Keukenhof bezoeken staat er eerst een bezoek aan De Tulperij op het programma. De Tulperij is van origine een bloemenkas en daardoor een verrassende en inspirerende locatie,

Hier krijgt u alles te horen van bol tot bloem en alle tijd om foto’s te maken tussen de bloeiende tulpen, narcissen of hyacinten. U bekijkt tevens een prachtige film over de teelt en bloei. In de kas is een gezellige, nostalgische ruimte gecreëerd met een diversiteit aan tulpen, narcissen, hyacinten op pot. Oude gereedschappen en gezellige zitjes of aan de lange tafel. Bij mooi weer kunt u op het terras zitten met uitzicht op de bloemenvelden.

Opstapplaatsen

Route 1: Goor,Almelo, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Hengelo of Holten
Route 2: Arnhem, Doetinchem, Ede/Wageningen, Groenlo, Lichtenvoorde, Veenendaal West, Zevenaar
Route 3: Den Bosch, Eindhoven, Oss, Uden, Veghel

Extra Info

’s Ochtends vertrekt u via de korte opstaproute richting Lisse. Allereerst staat een bezoek aan De Tulperij, van origine een bloemenkas en daardoor een verrassende en inspirerende locatie, op het programma.

Hier krijgt u alles te horen van bol tot bloem en alle tijd om foto’s te maken tussen de bloeiende tulpen, narcissen of hyacinten. U bekijkt tevens een prachtige film over de teelt en bloei. In de kas is een gezellige, nostalgische ruimte gecreëerd met een diversiteit aan tulpen, narcissen, hyacinten op pot. Oude gereedschappen en gezellige zitjes of aan de lange tafel. Bij mooi weer kunt u op het terras zitten met uitzicht op de bloemenvelden. Ook kunt u hier o.a. koffie/thee drinken en genieten van vers gebakken stroopwafels (voor eigen rekening).

Na het bezoek aan De Tulperij rijden we door naar de Keukenhof. Het verblijf in de Keukenhof is van ca 12.30 – 17.00 uur. Op die manier heeft u voldoende tijd om volop te genieten.
  • Prijzen
  • Wat is inbegrepen
  • Hotel- en Reisinformatie
Datum
Prijs
Status beschikbaarheid

Inclusief:
• Busreis met koffie/thee onderweg
• Bezoek en excursie Bloembollenvelden De Tulperij
• Entree Keukenhof

Programma:
’s Ochtends vertrekt u via de korte opstaproute richting Lisse.
Allereerst staat een bezoek aan De Tulperij, van origine een bloemenkas en daardoor een verrassende en inspirerende locatie, op het programma. De rondleiding is van 12.00 tot 13.00 uur.

Hier krijgt u alles te horen van bol tot bloem en alle tijd om foto’s te maken tussen de bloeiende tulpen, narcissen of hyacinten. U bekijkt tevens een prachtige film over de teelt en bloei. In de kas is een gezellige, nostalgische ruimte gecreëerd met een diversiteit aan tulpen, narcissen, hyacinten op pot. Oude gereedschappen en gezellige zitjes of aan de lange tafel. Bij mooi weer kunt u op het terras zitten met uitzicht op de bloemenvelden. Ook kunt u hier o.a. koffie/thee drinken en genieten van vers gebakken stroopwafels (voor eigen rekening).

Na het bezoek aan De Tulperij rijden we door naar de Keukenhof. Het verblijf in de Keukenhof is van ca 13.30 – 17.30 uur. Op die manier heeft u voldoende tijd om volop te genieten.

Reisbescheiden:
Uiterlijk 3 dagen voor vertrek ontvangt u de reisbescheiden per mail met daarin uw definitieve opstaptijd.

Boekingsbevestiging en opstaptijden
Na het maken van uw boeking ontvangt u nog dezelfde dag uw boekingsbevestiging.
Uw entreekaart ontvangt u in de bus van de chauffeur.
De opstaptijd ontvangt u uiterlijk 3 dagen voor vertrek.

Indicatie vertrektijden*:
*Let op; onderstaande tijden zijn een indicatie. Deze kunnen afwijken. Op uw reisbescheiden die u uiterlijk 3 dagen voor vertrek ontvangt staat de werkelijke tijd vermeld.

Route 1:
Almelo: 09.10 uur
Apeldoorn: 10.15 uur
Deventer: 09.50 uur
Enschede: 08.30 uur
Goor**: 08.00 uur
Hengelo: 08.45 uur
Holten: 09.30 uur
**Indien u opstapt in Goor zal er extra reistijd zijn omdat u als eerste in de route opstapt. Wilt u dat liever niet, bestaat de mogelijkheid om in bijvoorbeeld Holten/Hof van Twente op te stappen.

Route 2:
Arnhem: 09.25 uur
Doetinchem: 08.45 uur
Ede/Wageningen: 10.00 uur
Groenlo: 08.10 uur
Lichtenvoorde: 08.25 uur
Veenendaal West: 10.15 uur
Zevenaar: 09.05 uur

Route 3:
Den Bosch: 10.15 uur
Eindhoven: 08.25 uur
Oss: 09.45 uur
Uden: 09.20 uur
Veghel: 08.55 uur

Minimale deelname:
Oad biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname. Oad streeft er naar om de routes zo optimaal mogelijk in te richten zodat de reistijd voor de klant zo minimaal mogelijk is. Mocht de situatie zich voordoen dat een vertrekdatum en/of opstapplaats geannuleerd wordt dan zal Oad waar mogelijk een alternatieve datum of opstapplaats bieden. Hierover wordt u dan tijdig geïnformeerd (tot uiterlijk een week voor vertrek). Mocht er geen alternatief voorhanden zijn dan ontvangt de klant zijn of haar geld retour.
Googlemaps wordt geladen