BEL MET ONS: 010 - 741 00 22 (dagelijks van 09.00 tot 19:00 uur)

MAIL MET ONS

Vakantie nodig in Budapest - Hotel Baross

3 dagen | 2 nachten | LO | vliegreisGenoemde vanaf prijs is van toepassing met vertrek op 8 november 2018. Kijk in onderstaand overzicht voor alle prijzen en vertrekdata.

Het Baross City Hotel is gevestigd in een klassiek gebouw in Boedapest en ligt midden tussen leuke winkels en heerlijke eetgelegenheden.

Budapest in het kort

De "Schöne, blaue Donau" slingert zich dwars door het Hongaarse Budapest en zorgt daardoor voor een tweedeling van de stad. Het hoger gelegen Buda, gesitueerd op en rond de Burchtheuvel en Pest, het lager gelegen stadsdeel op de andere Donau-oever. Diverse bruggen verbinden Buda en Pest met elkaar; de oudste en meest spectaculaire brug is de Kettingbrug.

De Burcht, het meer dan zeven eeuwen oude hart van stadsdeel Buda is een must. Bijna alles hiervan is ooit verwoest geweest, maar met grote liefde in oude staat teruggebracht. En dat resulteert in een wirwar van smalle straten, pleintjes, steegjes en binnenhoven met verrassende doorkijkjes. Natuurlijk mag het Parlementsgebouw aan de oever van de Donau niet worden vergeten. En de enthousiaste bezoeker van Budapest beklimt de Gellértheuvel om daar te genieten van een onvergetelijk panorama over Budapest.

Ligging

Het hotel is gelegen op korte afstand van het centrum en ligt tegenover treinstation Keleti. Vanaf hier kunt u reizen met de metro, tram of bus.

Inclusief en Exclusief

Deze stedenreis bestaat uit:
Verblijf in een 2 persoonskamer op basis van logies en ontbijt

Exclusief:
lunch, diner en drankjes
Toeristenbelasting ter plaatsen te betalen

Reisinfo

Faciliteiten:
Receptie, lift, lounge, ontbijtruimte en binnenplaats. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Kamers:
Keurig ingericht met telefoon, bad of douche, toilet, telefoon, tv, minibar en kluisje.

Bijzonderheden:
Parkeergelegenheid op loopafstand, ca. € 20 per dag.
Googlemaps wordt geladen