BEL MET ONS: 010 - 741 00 22 (dagelijks van 09.00 tot 19:00 uur)

MAIL MET ONS

Vakantie nodig in Ardennen - Hostellerie La Sapinière

3 dagen | 2 nachten | logies & ontbijt | eigen vervoerDit arrangement bestaat uit:
dagelijks Staontbijt
1x 3 gangen diner
Wifi
Parkeren

De Ardennen

De Ardennen is misschien wel een van de mooiste gebieden van België. Op relatief kleine afstand van Nederland waan je jezelf echt helemaal in een andere wereld. De uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en kleine dorpjes maken het een ideaal gebied voor een dagje weg, een langweekend of zelf een paar weken heerlijk vakantie. Ieder seizoen kent hier zijn eigen charmes en attracties. Of het nu de warm gekleurde bossen zijn van de herfst, de besneeuwde hellingen in de winter, de ontluikende natuur in de lente of lekker genieten van de mooie zomers. De Ardennen heeft voor ieder wat te bieden. Culinaire smulpapen, sportievelingen, racemonsters, gezinnen met kleine kinderen, liefhebbers van oude kastelen en dorpjes, iedereen zal zich er prima vermaken.

Omgeving

De groene omgeving van het hotel is uitermate geschikt voor lange fiets- en wandeltochten. Ook is het leuk om over de oevers van de Semois te wandelen. Of huur een kano of kajak en bedwing deze rivier. In de nabije omgeving ligt het bos waar u lekker kunt picknicken. Op ongeveer 1 kilometer afstand ligt het kunstenaarsdorp Vresse-sur-Semois. De schilders die hier bijeen komen, schilderen graag de Sint-Lambertusbrug en een houten bruggetje in Laforêt. In Vresse-sur-Semois staat ook een museum dat is gewijd aan de tabaksteelt en de folklore van de streek. Op zo’n 25 kilometer afstand van Laforêt vindt u de historische stad Bouillon. Een bekende bezienswaardigheid in het centrum van deze stad is de grote burcht, het Kasteel van Bouillon. Ook de Petrus & Pauluskerk is een echte aanrader. Voor een heerlijk diner schuift u aan in een van de restaurants in deze stad.

Hostellerie La Sapinière

Hotel La Sapinière ligt in Laforêt in de Belgische Ardennen, in het zuiden van België. Dit hotel is gebouwd in de typische bouwstijl van de Ardennen. De klokkentoren zal meerdere keren per dag een klokkenspel laten horen. De groene omgeving van het hotel leent zich uitstekend voor fijne fiets- en wandeltochten.
  • Prijzen
  • Wat is inbegrepen
  • Hotel- en Reisinformatie
Datum
Prijs
Status beschikbaarheid

Dit arrangement bestaat uit:
2 nachten
2x Staontbijt
1x 3 gangen diner
Wifi
gratis parkeren

Check-in Vanaf 16.00 uur
Check-out Voor 10.30 uur
Googlemaps wordt geladen