BEL MET ONS: 010 - 741 00 22 (dagelijks van 09.00 tot 19:00 uur)

MAIL MET ONS

Vakantie nodig in Ardennen - Chalet Sur Lesse

3 dagen | 2 nachten | logies & ontbijt | eigen vervoerDit arrangement bestaat uit:
2 nachten
2x ontbijt
1x 3 gangen diner
late check out tot 13.00 uur
wifi
parkeren

De Ardennen

De Ardennen is misschien wel een van de mooiste gebieden van België. Op relatief kleine afstand van Nederland waan je jezelf echt helemaal in een andere wereld. De uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en kleine dorpjes maken het een ideaal gebied voor een dagje weg, een langweekend of zelf een paar weken heerlijk vakantie. Ieder seizoen kent hier zijn eigen charmes en attracties. Of het nu de warm gekleurde bossen zijn van de herfst, de besneeuwde hellingen in de winter, de ontluikende natuur in de lente of lekker genieten van de mooie zomers. De Ardennen heeft voor ieder wat te bieden. Culinaire smulpapen, sportievelingen, racemonsters, gezinnen met kleine kinderen, liefhebbers van oude kastelen en dorpjes, iedereen zal zich er prima vermaken.

Maissin

Het typisch Ardense dorpje Maissin is een deelgemeente van Paliseul. De gemeente is voor een derde van de oppervlakte bebost. In Paliseul zijn in totaal twintig wandelingen te maken die zijn onderverdeeld naar moeilijkheidsniveau. De totale lengte van deze wandelingen bedraagt meer dan 150 km. Al deze wandelingen zijn uitgetekend op een handige wandelkaart die verkrijgbaar is het dorpje. Maissin is een ideaal dorp voor fervente wandelaars en liefhebbers van rust en natuur.

Chalet-sur-Lesse

Chalet-sur-Lesse is een 3-sterren hotel. Gelegen in het prachtig natuurgebied van de Vallei van de Haute Lesse is het een ware must om hier te logeren. In de lente en zomer kun je lekker genieten in de prachtige tuin met vernieuwd terras, erop uittrekken naar de kleine pittoreske dorpjes in de buurt, de afvaart van de Lesse doen of de avonturier in je naar boven laten komen en er met een uitgestippelde wandelroute op uit te trekken in de ongerepte natuur.
  • Prijzen
  • Wat is inbegrepen
  • Hotel- en Reisinformatie
Datum
Prijs
Status beschikbaarheid

Dit arrangement bestaat uit:
2 nachten
2x ontbijt
1x 3 gangen diner
late check out tot 13.00 uur
wifi
parkeren

Check-in vanaf 15.00 uur
Check-out tot 13.00 uur
Googlemaps wordt geladen