BEL MET ONS: 010 - 741 00 22 (dagelijks van 09.00 tot 19:00 uur)

MAIL MET ONS

Vakantie nodig in Antwerpen - Eden Hotel

2 dagen | 1 nachten | logies | eigen vervoerGenoemde vanaf prijs is van toepassing met vertrek op 14 februari 2019.

Weekend Antwerpen - Hotel Eden


Antwerpen is na Brussel de tweede stad van België. Het is een stad met een rijke historie. In de vijftiende en zestiende eeuw groeide de stad uit tot één van de belangrijkste handelssteden van Europa. Deze bloei heeft Antwerpen voorzien van prachtige gebouwen en gevels die tot op heden veel toeristen trekken. Voor Nederlanders is Antwerpen onder andere door haar ligging een uitstekende vakantiebestemming voor een weekend weg. Midden in de diamantwijk, gelegen tussen het centraal station en de Diamantbeurs, ligt Hotel Eden. Hotel Eden Antwerpen is een 3-sterren hotel dat veel gasten voorziet van prachtige kamers. Dus wil je een gezellig weekend Antwerpen? Hotel Eden is een echte aanrader!

Hotel Eden Antwerpen

Verzorgd hotel met een uitstekende ligging en moderne kamers.

Faciliteiten

Receptie, lift, lounge en ontbijtrestaurant. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Antwerpen

Alhoewel de taal min of meer hetzelfde is als Nederlands, zul je toch een vakantiegevoel hebben in Antwerpen. In Antwerpen valt er veel te bezichtigen. Je kunt er heerlijk struinen door de stad en bij elk terrasje een ander Belgisch biertje proberen, winkelen in prachtige winkelcentra en schattige boetiekjes of een bezoek brengen aan de verschillende musea waar de stad rijk aan is. Hoe dan ook, in Antwerpen kijk je alleen al door de architectuur je ogen uit! De leukste winkels in Antwerpen bevinden zich bij ’t Zuid en Het Eilandje, buiten de grote drukte van de binnenstad. Rondom het MAS museum, in het gebied Het Eilandje, groeit het aantal terrassen enorm. Je kunt hier heerlijk genieten met uitzicht op het water.

Eten & Drinken

België staat bekend om haar befaamde frieten. In Antwerpen kun je naast de fritkotten natuurlijk ook een bezoekje nemen aan één van de vele moderne restaurantjes. Veel hiervan zijn in de afgelopen jaren een flinke metamorfose ondergaan. Naast traditionele gerechten vind je er nu ook een ruim aanbod van gerechten uit buitenlandse keukens. In Antwerpen kan je zelfs de Jamaicaanse, Peruaanse en Ethiopische keuken proeven. Wanneer het lekker weer is zitten de terrassen bomvol gezellige mensen. De Koninck is een typisch Antwerps biertje dat al bijna twee eeuwen in Antwerpen gebrouwen wordt. Het is een donker biertje en wordt in een bolvorming glas, ook wel bekend als het bolleke, geschonken. Heb jij alle Belgische biertjes al geproefd? Tijdens een weekend Antwerpen kun je genoeg barretjes en terrasjes bezoeken!

  • Prijzen
  • Wat is inbegrepen
  • Hotel- en Reisinformatie
Datum
Prijs
Status beschikbaarheid

Exclusief

-Toeristenbelasting
-Parkeren bij het hotel
Googlemaps wordt geladen