BEL MET ONS: 010 - 741 00 22 (dagelijks van 09.00 tot 19:00 uur)

MAIL MET ONS

Dagje uit

Heerlijk een dagje uit met vriendinnen of het hele gezin? Met de dagjes uit van Vakantie nodig kun je een dag genieten zonder zorgen. Ga lekker een dagje naar een museum, een pretpark of ’s winters naar een leuke kerstmarkt. Je wordt opgepikt door een luxe touringcar waarna je heerlijk kunt genieten van een lekker dagje uit.


 
Duitsland-Kerstmarkt Dusseldorf 
Vakantie Duitsland - Nordrhein Westfalen

1 dag met de bus

Kerstmarkt Dusseldorf 2018 Kling, Glöckchen, klin-ge-linge-ling! Geen betere manier om in de kerstsferen te komen dan op de kerstmarkt van Düsseldorf in 2018. Tijdens ... 
 

 
Lisse-Keukenhof 
Vakantie Nederland - Zuid-Holland

1 dag met de bus

Keukenhof 2018 – Inclusief busreis & entree Ontdek het mooiste lentepark ter wereld! Onder de vlag 'Holland Classics' biedt Oad het hele jaar door verrassend leuke ... 
 

 
Duitsland - Kerstmarkt Keulen 
Vakantie Duitsland - Rijn

1 dag met de bus

Kerstmarkt Keulen 2018 Keulen is sowieso een leuke stad om te shoppen, maar in december is het er wel heel gezellig! Op maar liefst zes pleinen in het centrum van ... 
 

 
Almere - Dagtocht Libelle Zomerweek 
Vakantie Nederland - Flevoland

1 dag met de bus

Libelle Zomerweek 2018: Disco Love Heerlijk slenteren, snoepen en shoppen Op de Libelle Zomerweek schijnt altijd de zon, óók als het regent. Geniet van een uniek ... 
 

 
Madurodam & Royal Tour Den Haag 
Vakantie Nederland - Zuid-Holland

1 dag met de bus

Onder de vlag 'Holland Classics' bieden wij het hele jaar door verrassend leuke uitjes als u op zoek bent naar het culturele erfgoed van ons land. De klassieke Hollandse ... 
 

 
Duitsland - Kerstmarkt Munster 
Vakantie Duitsland - Nordrhein Westfalen
Kerstmarkt Münster 2018 Münster is elk jaar opnieuw een bijzondere belevenis. Want als de Prinzipalmarkt in een gouden glans straalt, de koopmanshuizen, kerken en musea decent worden verlicht en de ... 
 

 
Duitsland-Kerstmarkt Oberhausen 
Vakantie Duitsland - Nordrhein Westfalen

1 dag met de bus

Kerstmarkt Oberhausen 2018 Bezoek de Oberhausen CENTRO kerstmarkt. Net over de grens Arnhem beland je in een sprookjesachtige wereld vol glinsterende kerstversieringen en ... 
 

 
Dagtocht - Disneyland Parijs 
Vakantie Frankrijk - Parijs

1 dag met de bus

Vakantienodig.nl verzorgt speciale arrangementen voor een onvergetelijk dagje in het mooiste pretpark van Europa. Bekijk onderstaand schema voor alle prijzen en ... 
 

 
Volendam, Marken & IJsselmeer 
Vakantie Nederland - Noord-Holland

1 dag met de bus

Dagje uit Volendam, Marken & IJsselmeer Onder de vlag 'Holland Classics' biedt Oad het hele jaar door verrassend leuke uitjes als u op zoek bent naar het culturele ... 
 

Pretparken

Ga gezellig een dagje met vrienden of je gezin naar één van de vele pretparken. Ga lekker in de achtbanen of geniet van de wat rustigere attracties. Elk park heeft zijn eigen kenmerken en heeft een bepaalde doelgroep. Zo heb je in Walibi veel achtbanen, waardoor het meer geschikt is voor oudere kinderen en volwassenen. Is je kind gek op sprookjes? Ga dan naar Disneyland Parijs of de Efteling.

Efteling


De Efteling is een park in Nederland waar je als kind moet zijn geweest. Bezoek het sprookjesbos en bekijk de sprookjes met je kind in het echt, zoals assepoester, klein duimpje, sneeuwwitje en Hans & Grietje. Daarbij heb je ook verschillende shows en live entertainment. De Efteling is niet alleen geschikt voor jonge kinderen, ook voor oudere kinderen en volwassenen biedt de Efteling van alles. Zo zijn er verschillende achtbanen, attracties in het water of een bobslee.

Disneyland Parijs


Disneyland Parijs is natuurlijk bekend om de Disney figuren die hier rondlopen. Hier kun je namelijk de Disney figuren in het echt ontmoeten! Ga samen met Peter Pan, Minnie Mouse en Pinokkio op de foto! Maar bezoek ook de vele attracties, natuurlijk allemaal in Disney stijl. Daarnaast is er ook veel entertainment in de vorm van concerten, parades en shows.

Walibi


Walibi Holland is het pretpark voor echte thrillseekers en daredevils. Je vindt hier de wildste achtbanen, wreedste attracties en verschillende evenementen. Zo heb je rond Haloween de fright nights. Het hele park veranderd dan in een groot Haloweenpark. In Walibi Holland is er voor ieder wat wils. Zo heb je voor de kinderen Walibi Play Land en voor de jongeren en volwassenen de X-press.


Dagje uit in eigen land

Nederland heeft veel te bieden waardoor een dagje uit in eigen land ook erg leuk is. Bezoek een van de vele musea, geniet van de natuur of bezoek een mooi park. Enkele hoogte punten zijn hierin het Rijksmuseum, de Keukenhof en Madurodam.

Rijksmuseum


Het Rijksmuseum in Amsterdam is waar je de Nachtwacht, de werken van Johannes Vermeer en Rembrandt van Rijn kunt bekijken. De grote collectie van het Rijksmuseum laat je de Nederlandse kunst en geschiedenis zien. Daarnaast vind je ook beeldende kunst bestaande uit schilderijen, beeldhouwkunst & kunstnijverheid en Aziatische kunst. Combineer een bezoek aan het Rijksmuseum met een Rijksrondvaart om de verschillende locaties en verhalen uit de Gouden Eeuw te bekijken.

De Keukenhof


Bij de Keukenhof kun je acht weken lang zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. Je kunt hier een levende catalogus zien van 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen. Daarnaast kun je in de meer dan 20 bloemenshows snijbloemen en potplanten bekijken. De Keukenhof is 32 hectare groot en vindt jaarlijks plaats van eind maart t/m eind mei. Je kunt hier dan ook de hele dag rondlopen en genieten van alle mooie bloemen en planten.

Madurodam


Bekijk Nederland in 1 dag in Madurodam. Door middel van verschillende maquettes van 1 op 25 kun je hier Nederland in het klein bekijken. Dit interactieve park is zowel voor jong als oud interessant. Kinderen kunnen Nederland beschermen tegen een stormvloed of ervaren hoe het is om DJ te zijn. In Madurodam kan je zien waar Nederland groot in is.


Gezellig dagje uit met vriendinnen

Gezellig een dagje uit met vriendinnen is super leuk! Maar waar ga je nu naar toe? Hier een aantal leuke dagen speciaal gericht op vrouwen:

Huishoudbeurs


Gezellig een dagje uit naar de Huishoudbeurs. Bij de huishoudbeurs wordt je op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes en trend op gebied van mode, verzorging, vrije tijd en culinair. Je vindt hier verschillende modeshows, persoonlijk advies van stylistes, creatieve workshops en verassende mak-overs. De huishoudbeurs vindt elk jaar eind februari plaats in de Amsterdam RAI.

Libelle zomerweek


Elk jaar wordt er in mei de Libelle zomerweek op het Almeerderstrand georganiseerd door het tijdschrift Libelle. In deze week kun je het blad levensecht meemaken. Zo vindt je hier optredens, modeshows, workshops, interviews, kun je verschillende producten proeven en het belangrijkste natuurlijk shoppen! Je vindt hier namelijk een anderhalve kilometer lange versierde strandboulevard met winkeltjes voor de laatste mode en woonaccessoires.

Margriet winterfair


De Margriet winterfair is een jaarlijks terugkerend, feestelijk, winters evenement. Geniet in november alvast van de feestdagen en de vele leuke activiteiten die georganiseerd worden op de winterfair. Doe mee aan workshops, bekijk de nieuwste mode en geniet van de kookdemonstraties, de spetterende optredens en ontmoetingen met auteurs. Ga hier heen om inspiratie op te doen en om te shoppen.


Kerstmarkt

Kerstmarkten kun je eigenlijk overal wel vinden. Blijf in eigen land, ga naar Duitsland voor een kerstmarkt of naar België. Er zijn verschillende kerstmarkten te vinden van groot tot klein.

Kerstmarkt Düsseldorf


De kerstmarkt in Düsseldorf is een van de grootste kerstmarkten in Duitsland. Op zes verschillende pleinen kun je proeven van de verschillende kerstsferen. Bekijk de handgemaakte houten kribbe uit Bethlehem, de kristallen feestverlichting en geniet van de poffertjes, gebrande amandelen en Glühwein. Deze kerstmarkt duurt meestal een maand en eindigt op 23 december.

Kerstmarkt Antwerpen


Heerlijk de kerstsfeer proeven op de kerstmarkt van Antwerpen. De duizenden lichtjes, kerstbomen en de dennengeur vullen de stad. In de tientallen kerstkraampjes vind je kleurrijke kerstballen, wollen mutsen en kaarsen en beeldjes in kerststijl. Je gehele kerstdecoratie kun je hier kopen. Als je klaar bent op de kerstmarkt kun je door om te shoppen in de stad.


Kerstmarkt Dordrecht


Eén van de grootste kerstmarkten van Nederland is de kerstmarkt Dordrecht. De kramen staan verspreid over de Groenmarkt, Grotekerksbuurt, rondom de Grote Kerk en op de Voorstraat. Rond de Grote Kerk zijn oude ambachten en ambachtelijk gemaakte producten te bewonderen, je kunt er je kerstboom kopen en de levende kerststal bekijken. Daarnaast vind je natuurlijk veel kerstmuziek, winterse hapjes, glühwein, chocolademelk met slagroom en diverse kinderattracties.