BEL MET ONS: 010 - 741 00 22 (dagelijks van 09.00 tot 19:00 uur)

MAIL MET ONS

Vliegtickets


Of je nu op zonvakantie, stedentrip of wintersport gaat, het gebruik maken van vliegtickets heeft tal van voordelen. Je ontwijkt de files, de tol en de zweterige lange middagen in de auto. Met het vliegtuig ben je snel op de plek van bestemming en de wachttijd zit je uit met het drinken van een kop koffie of het bezoeken van een aantal winkels. Ieder jaar boeken er weer vele mensen vliegvakanties en dat is niet voor niks. Het is een relaxte manier van reizen en het hoeft niet duur te zijn. Onze goedkope vliegtickets maken dat je direct je koffers wilt pakken.


Vliegvelden door heel Nederland

Met onze vliegtickets kun je vliegen vanaf verschillende vliegvelden in Nederland als Lelystad Airport en Enschede Airport Twente. Maar tevens vanaf de meer bekende Nederlandse vliegvelden als Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport en Groningen Airport Eelde. Op deze luchthavens zijn verschillende faciliteiten aanwezig die je wachttijd zo aangenaam mogelijk zullen maken. Zo hebben ze een goede bagageservice, gezellige restaurants, diverse speelfaciliteiten voor kinderen en winkels. Bij aankomst op het vliegveld zal je vakantie al beginnen.

Tax Free shopping

Op de vliegvelden kan Tax Free worden gewinkeld. Hierdoor zijn de producten voordeliger dan elders in Nederland. Eerder werd een onderscheid gemaakt tussen passagiers die binnen Europa vlogen en passagiers die op vliegvakanties buiten de Europese Unie gingen. Er werden voor beide partijen verschillende prijzen gehanteerd. Tegenwoordig is dit niet meer het geval en kan elke passagier genieten van dit fantastische voordeel. Schiphol heeft het meest uitgebreide winkelaanbod. Hier vind je een breed scala aan producten en merken, van kleding tot parfum en van sieraden tot de nodige boodschappen.

Bereikbaarheid

De vliegvelden in Nederland zijn goed te bereiken, zowel per auto als met het openbaar vervoer.
→ Luchthaven Schiphol heeft hard gewerkt om de bereikbaarheid van het vliegveld te vergroten en het openbaar vervoer aantrekkelijker te maken. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkend lokaal en regionaal netwerk waardoor je ‘voor de deur’ wordt afgezet. Doordat het vliegveld centraal ligt, is het bereikbaar via verschillende snelwegen.
→ Eindhoven Airport is tevens centraal gelegen en via verschillende snelwegen te bereiken. Met bus 400 en 401 word je naast de terminal afgezet.
→ Groningen Airport Eelde is vanaf Groningen en Assen eenvoudig per auto te bereiken via de A28. Daarnaast zijn ook hier verschillende mogelijkheden op het gebied van openbaar vervoer.
Wanneer je geen auto hebt en het openbaar vervoer geen optie is, kun je overwegen per taxi te reizen. Luchthaven Schiphol heeft zelfs zijn eigen taxi service, Schiphol Travel Taxi. Je kunt hier zowel een privé als een gedeelde taxi bestellen.

Parkeren op het vliegveld

Een bijkomend voordeel van vliegvakanties is de mogelijkheid om te parkeren op het vliegveld zelf. Je kunt hier voor een schappelijk bedrag je auto veilig stallen gedurende je vakantie. Zo heb je tijdens je vakantie geen zorgen over voetballende buurjongens die je auto wellicht als doelpaal zullen gebruiken. De kosten van een parkeerplek per dag lopen uiteen en zijn per vliegveld verschillend. Schiphol Airport hanteert andere tarieven dan Eindhoven airport en deze weer andere dan Groningen Airport. Bekijk de tarieven vooraf op de site om verassingen te voorkomen.