BEL MET ONS: 010 - 741 00 22 (dagelijks van 09.00 tot 19:00 uur)

MAIL MET ONS

Hotels


Even een nachtje ertussenuit? Of lekker een weekje naar de zon? Dan heb je waarschijnlijk een hotel nodig. Vakantie Nodig heeft verschillende aanbiedingen voor mooie hotels. We hebben verschillende soorten hotelkamers: van groot tot klein, van luxe tot basic. Je vindt het allemaal bij Vakantie Nodig. En altijd tegen een scherpe prijs.


Goedkoop weekendje weg

Lekker even een weekendje ertussenuit? Maar heb je geen zin om veel te betalen? Met Vakantie Nodig kun je een goedkoop weekendje weg. Een stedentrip Berlijn, Londen of Antwerpen is ideaal om in korte tijd de stad te ontdekken. Of ga een heerlijk weekend wandelen op de Waddeneilanden.

Soorten kamers

Bij ons kunt u kiezen voor verschillende soorten kamers. Hieronder een toelichting op elke vorm:
► Logies: Wanneer je een hotel of appartement boekt op basis van logies, dan zijn er bij je verblijf geen drankjes of maaltijden inbegrepen.
► Halfpension: Dit houdt in dat je ontbijt en diner inbegrepen zijn bij de prijs. Drankjes zijn dus exclusief. De verzorging begint met een diner op de dag van aankomst en eindigt met een ontbijt op de ochtend van vertrek.
► Volpension: Dit betekent dat zowel het ontbijt, de lunch als het avondeten is inbegrepen bij de prijs. Drankjes, behalve bij het ontbijt, zijn niet inbegrepen.
► All inclusive: Deze verzorging houdt in dat alle maaltijden zijn inbegrepen en variërend per accommodatie ook andere extra’s zoals drankjes, snacks en uitstapjes.

Bed and breakfast

Een bed and breakfast vind je in verschillende soorten en maten. Zo heb je bed and breakfasts met themakamers, designmeubels of wellness faciliteiten. Iedere bed and breakfast is dan ook uniek en zal altijd net iets anders bieden dan een ander. Wil je er zeker van zijn dat je kwaliteit krijgt? Kijk dan of het bed and breakfast een keurmerk heeft van de Nederlandse Bed en Breakfast Classificatie.

Wil je een echt bijzondere overnachting, dan is het aan te raden om in een bed and breakfast te overnachten. Zo kun je bijvoorbeeld overnachten in een monumentaal pand, een kasteel of een authentieke hoeve. Maar ook in een plaggenhut, een pipowagen of op een rondvaartboot. Vakantie Nodig biedt unieke en bijzondere bed and breakfast overnachtingen aan.

Hostel

Een hostel of jeugdherberg was oorspronkelijk een goedkope overnachtingsgelegenheid voor jongeren op vakantie. Tegenwoordig accepteren hostels of jeugdherbergen gasten van alle leeftijden. In een hostel heb je twee soorten kamers, namelijk een privékamer of een gedeelde kamer. Waarbij onderscheid wordt gemaakt bij de gedeelde kamers in man en vrouw gemengd of gescheiden. Wanneer je op zoek bent naar een goedkope overnachting dan is een hostel helemaal geschikt voor jou.

Wellness hotel

Een wellness hotel is de ideale plek om een aantal dagen te relaxen. Kom even helemaal tot rust en laat jezelf in de watten leggen in het beauty- of saunacentrum of geniet in de jacuzzi. Laat je daarnaast verwennen in de hamam, een thermaal bad of een heerlijk voetenbad. Bekijk onze wellness hotel aanbiedingen en ga heerlijke een weekendje of week genieten. Je hoeft even helemaal niets en met een aanbieding van Vakantie Nodig boek je met een voordelige prijs.

Hotelaanbiedingen

Vliegticket geboekt? Of lekker een weekendje weg? Dan heb je een hotelkamer nodig. Op Vakantie Nodig kun je verschillende hotelaanbiedingen vinden. Van luxe tot een eenvoudige hotelkamer, Vakantie Nodig biedt het allemaal. Er zijn verschillende soorten kamers: logies, halfpension, vol pension of all inclusive. Dus als je voordelig wilt overnachten bekijk dan al onze hotelaanbiedingen.