BEL MET ONS: 010 - 741 00 22 (dagelijks van 09.00 tot 19:00 uur)

MAIL MET ONS

Auto huren

Prijzen waarvan u een glimlach krijgt..Of je nu op zonvakantie of wintersportvakantie bent, voordelig een auto huren is overal mogelijk. Wanneer je op vakantie gaat wil je natuurlijk de omgeving verkennen zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer en excursietours. Vakantie Nodig brengt je in contact met autoverhuurbedrijven over de hele wereld. Van een auto huren in Spanje tot een auto huren in Amerika, we hebben het grootste aanbod voor je. Zo kun je voor een zonvakantie een cabrio huren en voor een reis met een grote groep een busje.


Regels

Wanneer je auto rijdt in een ander land moet je de verkeersregels van het betreffende land kennen en hanteren. Houd er rekening mee dat er een aantal landen zijn waar men links rijdt. Dit betekent dat ook het stuur aan de rechterkant kan zitten. Alhoewel links rijden vrij snel onder de knie te krijgen is, adviseren wij je wel om voor een automaat te kiezen. Ook zijn er per land verschillende regels wat betreft alcoholgebruik. In sommige landen mag je geen druppel alcohol in je bloed hebben als je achter het stuur zit. Vooral in een aantal Arabische landen controleren ze hier streng op.

Benodigdheden

Autoverhuur bedrijven vragen vaak om een aantal gegevens. Wij adviseren je om, voordat je op vakantie gaat, een kopie te maken van je rijbewijs en paspoort/identiteitskaart. Een adreslegitimatie is vaak ook een vereiste. Je kunt jouw adres legitimeren door onder andere een bankafschrift te laten zien. Vaak hanteren autoverhuur bedrijven een minimum leeftijd voor het huren en besturen van een auto. Het is belangrijk dat je hier van op de hoogte bent om teleurstellingen te voorkomen.

Tarieven

De autoverhuur tarieven kunnen per bestemming aardig verschillen. Het grote aanbod aan autoverhuurbedrijven werkt wel in jouw voordeel. Er is veel concurrentie en dat beïnvloed de prijzen positief. Voor de goedkoopste tarieven is het belangrijk dat je op tijd een auto reserveert. Vakantie Nodig streeft naar de scherpste tarieven en beste service. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerking met Sunny Cars. Sunny Cars is niet voor niets uitgeroepen tot de beste aanbieder in de categorie ‘Autohuur’ tijdens de Vakantie Awards 2015.

Auto huren

Wij snappen dat je zorgeloos op vakantie wilt. Daarom zorgen wij ervoor dat alles voor je wordt geregeld. Zo hoef je bijvoorbeeld geen extra verzekering af te sluiten voor je in jouw huurauto stapt. Ook over de benodigde papieren hoef je je geen zorgen te maken. Een vakantie is iets om van te genieten en wij vinden het belangrijk dat dit bij het boeken al begint. Verzeker jezelf van een goede auto voor jouw vakantie en regel makkelijk en snel een huurauto via Vakantienodig.nl!
Vul jouw bestemming hier in en boek razendsnel een huurauto voor de meest aantrekkelijke prijzen.

Inbegrepen in de huursom

► Ongelimiteerde kilometers
► (Extra) WA-dekking van €7.5 miljoen
► Schadeverzekering (CDW)
► Diefstal verzekering (TP)
► Terugbetaling eigen risico
► Dekking voor glas-, banden-, bodem-, en dakschades
► Geen verborgen kosten
► 24/7 Nederlandstalig noodnummer